Taaltraining-brazil

SAMENWERKING ...

meer dan TAAL

Samen kunnen we meer!

Twee schrijvers. Meer verschillen dan overeenkomsten. Maar wat hébben we een gedeelde passie voor tekst en taal! Hans Heemskerk heeft net als ik zijn eigen tekstbureau. Daarnaast is hij gepassioneerd fotograaf. We treffen elkaar enkele keren per maand. ‘Inspiratie-koffiedrinken’ noemen we dat. Op weg naar huis knisperen de frisse gedachten en nieuwe plannen in ons hoofd. En valt er – altijd! – wat te lachen.

Inspiratie-mix 

We hebben onze inspiratie en gedachten eerder in een trainingsaanbod vertaald en apart aangeboden op een speciale website. Maar ook onze praktijk is soms weerbarstiger. Vaak werken we samen voor dezelfde klant, ieder vanuit ons eigen specialisme. We bieden maatwerk. En dat kan – in het werk – echt alle kanten uitschieten. De ene keer is het coaching, soms is dat een praktische training in multimedia-opties, maar het kan ook zomaar meer weg hebben van een intervisiegesprek met mede-ondernemers. Een ding is zeker…Door onze verschillende talenten te bundelen kunnen we meer mensen van een passend antwoord op hun vragen voorzien.

Vooral op zoek naar hulp bij ‘lastig huiswerk’?

Ieder z’n vak. Als u steeds denkt ik zou het op de website moeten zetten, maar niet verder komt dan die gedachte … dan is het tijd voor Eerzs! Kom maar op! Of gaat het meer om eens even samen met een deskundige, meedenkende, maar kritische redacteur naar teksten te kijken of vrijuit te sparren? Ook dat doe ik graag.

En tot slot: misschien maak ik u blij met een van mijn dienstenpakketten op het gebied van tekst en redactie: www.eerzs.nl/diensten.