Taaltraining-brazil

SPELEN MET TAAL

in een ongewone TRAINING

Samen kunnen we meer!

Twee schrijvers. Meer verschillen dan overeenkomsten. Maar wat hébben we een gedeelde passie voor tekst en taal! Hans Heemskerk heeft net als ik zijn eigen tekstbureau. We treffen elkaar enkele keren per maand. ‘Inspiratie-koffiedrinken’ noemen we dat. Op weg naar huis knisperen de frisse gedachten en nieuwe plannen in ons hoofd. En valt er – altijd! – wat te lachen.

Inspiratie-mix op gezamenlijke website

We hebben onze inspiratie en gedachten in een trainingsaanbod kunnen vangen. Dát en nog veel meer is te vinden op onze gezamenlijke website www.schrijfnatuurlijk.nl.

Neem de tijd om te ontdekken of ons niet alledaagse aanbod de juiste mix biedt om uw taal- en schrijfvaardigheid te verbeteren. En – belangrijker! – (weer) plezier te krijgen in het zelf schrijven van een aansprekende tekst.

Geen (tijd voor) training, maar op zoek naar uitbesteden van ‘lastig huiswerk’?

Ieder z’n vak. Als u steeds denkt ik zou het op de website moeten zetten, maar niet verder komt dan die gedachte … dan is het tijd voor Eerzs! Kom maar op! Of gaat het meer om eens even samen met een deskundige, meedenkende, maar kritische redacteur naar teksten te kijken of vrijuit te sparren? Ook dat doe ik graag.

En tot slot: misschien maak ik u blij met een van mijn dienstenpakketten op het gebied van tekst en redactie: www.eerzs.nl/diensten.