Dyslexie geen belemmering voor talent

In de zomer van 2016 kwam Eerzs in contact met dierentolk Roos van den Berg. En daarmee ook met haar bijzondere talent om te kunnen ‘praten’ met dieren. Deze ontmoeting heeft veel teweeggebracht.

Zo kreeg ik inzicht in de verborgen rugzakjes van mijn eigen roedel (De KattenClub), verwees met succes naar Roos voor hulp en verlichting voor (baasjes en)dieren die mijn pad kruisten en…kreeg de opdracht om drie verouderde websites in één fris, passend ontwerp te vatten. Een website waar alle teksten pas naar werden overgeheveld nadat ze door mijn handen waren gegaan. Roos is dyslectisch. En daar geneert ze zich niet voor, maar het beperkt haar wel in het onder de aandacht brengen van haar fantastische talent. Haar grootste zorg was of haar adviezen/readings geloofwaardig en natuurgetrouw aan wie zij zelf is werden gepubliceerd. Of het niet ‘te mooi’ zou worden. En daarmee ‘onecht’.

Een echte website voor een echte dierentolk

Het resultaat mag er zijn. Een eigentijdse, karaktervolle website met dito logo. Communiceren met Dieren, voor iedereen die – om welke reden ook – op zoek gaat naar antwoorden of oplossingen om een dier te (laten) helpen. Na de livegang van de website (april 2017) kreeg ik een vervolgopdracht. De maandelijkse informatieve en leerzame readings en blogs van de eigenzinnige boxer Katrien gaan door mijn handen voordat ze op de website worden gepubliceerd. En ook het LinkedIn account en de FB-pagina worden door mij up to date gehouden.

Nieuwsgierig hoe zo’n reading dan uitpakt? Lees hier het verrassend leuke en bruikbare inzicht dat het mij bracht over Mamaloe!