Doe-het-zelf-verkoop kent grenzen

Waar we vroeger nog echt een ambacht of beroep uitoefenden, lijkt het tegenwoordig of iedereen alles kan. En in zijn kern komt dat heel dicht bij de realiteit. Digitale oplossingen nemen steeds meer een vlucht en komen ook voor particulieren binnen handbereik. Maar de kunst van het ‘verkopen’ valt of staat met geloofwaardig zijn. En ‘taal’ is daarbij allesbepalend. Als u op de markt uw handel verkoopt bent u een goede spreker en doen uw stem en uitstraling de rest in de interactie met het publiek. Maar wat te doen als uw eerste contact uitsluitend schriftelijk gelegd moet worden?

Actueel: u bent uw eigen makelaar!

Eindelijk zit de woningmarkt niet langer op slot. Makelaars hebben hun handen vol, vraagprijzen worden grif betaald of zelfs overboden. En dat is behoorlijk drempelverlagend voor mensen die zelf de touwtjes in handen willen hebben als het gaat om de verkoop van hun woning. Ze schakelen een online makelaar in die de weg weet als het gaat om contracten, fotomateriaal en ontbindende voorwaarden. Alle bezichtigingen worden rechtstreeks door de verkoper(s) ingepland op momenten dat het uitkomt. En de courtagekosten voor de makelaar reduceren tot een minimum. In de meeste gevallen kan van het bedrag dat hiermee wordt uitgespaard de verhuizing naar het nieuwe huis worden betaald.

Droomhuis in de verkoop? Een tekstschrijver loont!

De eigenaar van deze woning keert terug naar haar geboortegrond in het zuiden van het land. En heeft haar unieke droomhuis er voor over.

Ze verstaat de kunst van het verkopen en handelen, kan goed rondleiden en houdt er van om de regie zelf in handen te houden. Maar ze kent ook de meerwaarde van iemand die taallenig is. En huurt een tekstschrijver in. Nou eigenlijk niet ‘een’ tekstschrijver, maar iemand die net zomin ‘standaard’ is als haar droomhuis.

De meerwaarde van een sterke tekst

EERZS had de eer om een verkooptekst te schrijven die rechtstreeks het hart van de doelgroep bereikt. Het nam 6 uur schrijftijd. Tegen een helder tarief. Wat het opleverde? Geen onnodige bezichtigingen, aspirant kopers die weten waar ze op af gaan en een schat aan nieuwe inzichten.

 

Geef een reactie