Alleen tekst kan natuurlijk ook

Marije Polman & Joshua van Rootseler vormen samen het bruisende hart van Loge10. Ze verzorgen catering voor groepen op vakantielocaties in binnen- en buitenland en zijn ondernemend, creatief en goed op elkaar ingespeeld.

Nadat ze enkele seizoenen hebben proefgedraaid, hebben ze in de winter van 2015 hun eigen bedrijf – Loge10 – ingeschreven. En daarmee werd het zo druk dat onze samenwerking uitsluitend digitaal heeft plaatsgevonden.

Samen handig online

Catering tot op de piste… Zo wordt Uit toch Heerlijk Thuis!

Marije en Joshua zijn zelf van een generatie die het online netwerken met de paplepel ingegeven kregen. Maar het opstarten van een eigen bedrijf vraagt – ook als je gezegend bent met veel energie – wel op heel veel fronten tegelijk wat. En de kosten gaan voor de baten uit. En dus werd het een samenspel waarbij zij de regie op techniek hielden en Eerzs in het schrijven van content voor de website-in-ontwikkeling van Loge10 voorzag.

Zo’n werkverdeling doet een dringend beroep op flexibiliteit en onderling vertrouwen.Veel vrijheid, creatieve input, vragen durven stellen, opbouwende kritiek geven, verhalen schrijven en tekst ontwerpen. En na goedkeuring – als tijdelijk beheerder van de website – online zetten.

Een bijzonder project voor Tekstatelier Eerzs!