Met Re-Fresh! steken Michael Koning en Mireille Jansen hun handen uit de mouwen. Letterlijk, want Re-Fresh! verzorgt specialistische reiniging bij bedrijven en particulieren. Ze hebben een mooi logo, een folder en een website en alles draait. Toch voelen ze dat het beter kan. Ze kennen hun doelgroep maar hoe bereiken ze die nóg beter? In juni 2018 inventariseren ze met EERZS de inzichten en wensen. Het gaat om tekst, vanzelfsprekend, maar ook om de complexiteit van bedrijfsvoering, zichtbaarheid, dienstverlening en de passie voor het ondernemerschap.

Verbindt en netwerk!

Soms is professioneel gezien een goede website voldoende. Maar met de moderne (social) media valt er veel te kiezen. Facebook, Twitter, Instagram… In de zakelijke markt geldt vooral LinkedIn als een serieus te nemen netwerk.

Het zorgvuldig opbouwen van een persoonlijk netwerk loont; het gegund krijgen van een opdracht hangt daar onmiskenbaar mee samen. Voor Michael Koning heeft EERZS een professioneel LinkedIn account ingericht en alle contactpersonen persoonlijk uitgenodigd om de connectie met Michael te maken. Dat leverde een uitbreiding van zijn netwerk op met 40 relaties!

Identiteit versterkt

De belangrijkste stap bleek het versterken van de eigen identiteit in alle uitingen.

Op de website betekende dat een duidelijke onderverdeling voor de particuliere en zakelijke markt. Maar ook het herschrijven en verbeteren van teksten en het gebruik van een meer zakelijk lettertype.

In aanvulling op het bestaande visitekaartje hebben we een compacte hand-out ontworpen waarmee in één keer alle relevante informatie bij de (aspirant)klant kan achterblijven. En tot slot zijn er in samenwerking met Heemskerk Tekst & Taal Algemene Voorwaarden opgesteld, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en via de website bereikbaar gemaakt.

Michael Koning en Mireille Jansen zijn actief betrokken geweest bij alle keuzes die we hebben gemaakt. En Mireille is in een paar leerzame uren meer vertrouwd geraakt met de nieuwe media. Vanaf dit punt kunnen zij weer verder.

Al met al is er met deze opdracht een mooie kwaliteitsslag gemaakt. En dat ze daar écht heel tevreden over zijn, is bezegeld met een recensie die er niet om liegt.

 

 

 

 

 

Geef een reactie