Zichtbaar Ondernemen(d)

Dát is de pakkende titel van het jubileummagazine van Multicopy Lelystad en Almere. Multicopy richt zich primair op de zichtbaarheid van het mkb.

Zo bedenken, ontwerpen en realiseren zij promotioneel materiaal (beursstands, vlaggen en banners, flyers, brochures), maar nemen ook de belettering en sign voor hun rekening. Of het ontwikkelen van een huisstijl, website, app. En we zouden het haast vergeten, het visitekaartje is nog steeds een prettig tastbaar en functioneel netwerkattribuut. En met een in-house drukkerij in Lelystad hebben ze alle troeven in handen om de klanten snel en vakkundig te helpen.

Een kwart eeuw vakmanschap

Met dit magazine geeft Multicopy een kijkje in de keuken. Een keuken waar tegenwoordig totaal andere gerechten worden aangeboden dan 25 jaar geleden. Dankzij technische ontwikkelingen, dankzij maatschappelijke bewustwording, dankzij een groeiende en lerende economie. Maar last but not least natuurlijk dankzij de klanten!

Klanten aan het woord

Zichtbaar Ondernemend is een aantrekkelijk magazine geworden, waarin een mooie mix van branchegerelateerde informatie en karaktervolle interviews met totaal verschillende klanten inspireert om als ondernemer ook zichtbaar voor de doelgroep te zijn.

TekstAtelier EERZS tekent voor alle klanteninterviews* en de eindredactie. Samen met grafisch vormgever Renate Groen (Multicopy Lelystad/Almere) ligt er een resultaat waar we trots op zijn. Als hommage aan onze samenwerking schreef ik Parel 283, getiteld ‘PS’.

Gedurende het jubileumjaar kunt u een exemplaar van dit magazine gratis aanvragen door een mailverzoek aan Vincent Speur, directeur Multicopy Lelystad/Almere.

INTERVIEWS door Erica van Strien, zoals gepubliceerd in Magazine Zichtbaar Ondernemen(D) van Multicopy Lelystad/Almere:

Klik op Interview_BModesto voor het gesprek met Roy van Voorst van BModesto.

Klik op Interview Saint-Gobain voor het gesprek met Edwin Porssius van Saint-Gobain PAM*.

Klik op Interview JVM voor het gesprek met Wijnand Dors van JVM.

Klik op Interview Total Home Concept voor het gesprek met Martine de Vries.

Klik op Interview Herome voor het gesprek met Ailing Eelman.

 

 

Geef een reactie