Verhuisservice-Eerzs: Verbintenis tussen de schrijver en de regeltante

Het lijkt een nogal bijzondere combinatie…een tekstschrijver die een complete verhuizing van A tot Z faciliteert. En dat is het misschien ook wel. Maar voor mij is het net zo vanzelfsprekend als lezen & schrijven of praten & breien.

Ik weet ‘van veel een beetje’, organiseer graag en word blij van een combinatie van denk- en uitvoerend werk. Na het schrijven van een verkooptekst voor een niet alledaags pand reeg het zich (in elk geval voor de opdrachtgever die mij al langer kent) vanzelfsprekend aan elkaar. Organiseren, selecteren, afvoeren, verhuisdatum plannen, zorgen voor een veilige, ingerichte plek in het nieuwe huis voor de levende have. Het overnemen van de ‘oude omgeving’, het regisseren van het verhuisteam en het opleveren van zowel de oude als de nieuwe woning.

Niet voor de hand liggend, uitdagend en gevarieerd en samen met anderen: dat is voor mij de gedroomde combinatie van een project waar ik op mijn best ben….Verhuisservice Eerzs is een feit!

Onderstaand een foto-impressie van het werk wat ik u graag uit handen neem. Alle overige informatie is te vinden op Verhuisservice. En bent u benieuwd naar de reviews? U vindt er alles over op Recensies!

Bijzondere combinatie?

Laten we het er maar op houden dat ik

– met meer dan twee decennia facilitaire bagage –

durf te spreken van een oude liefde die niet roest…