80%content slider EERZS

CONTENT CREËREN

Content creëren

Content is een verzamelnaam voor informatie die online met anderen gedeeld kan worden. Het kan geschreven tekst zijn, maar omvat ook beeld en geluid. Denk aan foto’s, een video/vlog, geluidsfragment (MP3 of MP4). Het is vaak een kwestie van persoonlijke smaak en de branche waarin ondernemers actief zijn, die bepalen welke communicatievorm de voorkeur geniet.

Maar wie denkt dat daarmee alles geregeld is, komt bedrogen uit.

Multimedia

Goed, het gaat dus om de weg naar de klant vinden op een manier die u past én uw klant aanspreekt. In de praktijk blijkt dat een ingewikkelde combinatie. De nieuwe tijd vraagt het inrichten van een zakelijke pagina op multimedia. En daar gelden andere wetten om de klant te benaderen én te veroveren. Te beginnen met sprankelende, foutloze tekst.

Dus worstelt u met om het even welke tekst? Eerzs maakt graag het verschil voor u!

Prijzen en pakketten

QUICKSCAN WEBSITE

Wel een website, maar zonder uw identiteit.

U heeft een website waar nuttige, ‘statische’ informatie op vermeld wordt. Voor de speciale, incidentele informatie wilt u liever van andere multimedia gebruik maken. Dat gaat u goed af. Maar die website vertelt maar het halve verhaal en past qua identiteit niet bij u en uw bedrijf. Herkenbaar?

Dan is het tijd om Eerzs in te schakelen. Voor een eenmalig bedrag van € 195,- exclusief btw maak ik een quickscan van uw website en lever een rapportage met opmerkingen en aanbevelingen. Websites die draaien onder WordPress hebben op het vlak van plaatsen van tekst en foto’s geen geheimen voor Eerzs. Desgewenst voeren we de kwaliteitsslag ook voor u uit.

Vanzelfsprekend tegen een aantrekkelijk ‘fiks-tarief’.

PLUS PAKKET

Updaten van uw website én LinkedIn-, Facebook-, Twitter-account.

Samen nemen we door welke media voor u(w bedrijfsvoering) belangrijk zijn. En met welk doel u deze wilt inzetten.

Eerzs helpt u met het helder krijgen van een passende vraag. En geeft daarna het antwoord dat u horen wilt.

In woord en daad én tegen een all-in tarief.

COMFORT PAKKET

Alles is geüpdatet en dan…?

Vanaf dat moment kunnen we een maatwerkafspraak maken voor het regelmatig nalopen van uw uitingen. Dat kan gaan om het schrijven van een blog of nieuwsbrief, het foutloos en aantrekkelijk houden van alle uitingen van uw bedrijf. Eerzs pakt aan én over, kent uw bedrijf en spreekt uw taal. De voordelen van een ervaren communicatiemedewerker, zonder een vast contract.

Met een strippenkaart en urenverantwoording voor de geleverde diensten.