Wat zeggen anderen over EERZS?

Een professioneel gesprek met een open blik en ontspannen sfeer. In één zin omschrijft dit hoe ik mijn anderhalf uur met Erica heb ervaren. Het interview dat zij bij mij heeft afgenomen ging zo nu en dan naar een ander onderwerp, maar op tactvolle wijze weet Erica altijd weer terug te gaan naar het doel van ons samenzijn. Na afloop heeft Erica de krenten uit de pap weten te halen en ik moet zeggen, ze heeft er een mooie ‘parel’ van gemaakt. Goede vragen tijdens een goed gesprek wat met behulp van haar vlotte pen resulteert in een uitwerking om met plezier te lezen!

Edwin Porssius ★ Saint-Gobain PAM Projectmanagement Business Development & Marketing

Vakmanschap + heel veel energie = Erica
Optimaal samenwerken lukt als je het eens bent over het einddoel, maar de weg ernaartoe kritisch bewandelt. Positief kritisch, vanzelfsprekend. Erica is als collega-tekstschrijver dan de ideale partner. Met vakmanschap en heel veel energie geeft ze haar feedback oprecht en zonder voorbehoud. Als je daar eenmaal aan gewend bent, is het een verademing. Het maakt samenwerken prettig én het leidt altijd tot het beste resultaat!

Hans HeemskerkHeemskerk Tekst & Taal

Bevlogen, betrokken, creatief, sensitief en ‘to the point’, Erica geeft alles wat ze in zich heeft en dat is veel, heel veel.

Martijn KochKoch Fiscaal Advies

Erica is creatief, inspireert en daagt je uit. Zij weet de juiste vragen te stellen om een goede tekst te kunnen schrijven. Een professional die het persoonlijke contact niet uit het oog verliest!

Tonny WeijmerOwner Rovitech Projects

Voor Erica is het glas halfvol. Door deze positieve instelling gaat ze enthousiast en vol energie met zaken aan de slag. Daarbij is ze nauwkeurig, betrouwbaar en leergierig. Dit alles maakt het erg prettig om met haar samen te werken!

Britta JanssenRedacteur Uitgeverij De Bode