Een professioneel gesprek met een open blik en ontspannen sfeer. In één zin omschrijft dit hoe ik mijn anderhalf uur met Erica heb ervaren. Het interview dat zij bij mij heeft afgenomen ging zo nu en dan naar een ander onderwerp, maar op tactvolle wijze weet Erica altijd weer terug te gaan naar het doel van ons samenzijn. Na afloop heeft Erica de krenten uit de pap weten te halen en ik moet zeggen, ze heeft er een mooie ‘parel’ van gemaakt. Goede vragen tijdens een goed gesprek wat met behulp van haar vlotte pen resulteert in een uitwerking om met plezier te lezen!

Edwin Porssius ★ Saint-Gobain PAM
Projectmanagement, Business Development & Marketing

face-45

Fantastisch, zo’n ondernemend iemand als Erica.

Je merkt aan alles dat ze op dit terrein zeer ervaren, kundig en professioneel is.
Ze denkt werkelijk overal aan en neemt je met plezier alles uit handen in de overtuiging dat het allemaal goed komt; en het kwam ook goed! Alles liep op rolletjes.

Ook het team van verhuizers wist haar inbreng zeer te waarderen en vond het heerlijk aangestuurd te worden door iemand die weet waar ze het over heeft en waar je op moet letten. Ondanks alle drukte en gedoe waren het fantastische dagen en hebben ook de lachspieren hard gewerkt.
Applaus voor deze dame! Ik kan haar van harte aanbevelen.

Annie Rambags
(110m3 inboedel is door Verhuisservice Eerzs in 5 dagen tijd verhuisd van Amerongen naar Arcen).

face-45

Allereerst een prachtig mens met een warm hart!
Spontaan, luisterend oor, meedenkend en creatief.
Professioneel en ruimte voor persoonlijk contact met hier en daar een flinke dosis humor.
We hebben genoten van de samenwerking en zijn blij met het resultaat! 💋

Mireille Jansen, ReFresh Cleaning

face-45

‘Goedemorgen! Wat heb jij een heerlijke schrijfstijl. Dank je wel voor het geven van woorden aan dat waar ik voor sta ❤.’

Angelique van ’t Riet
Owner Zakelijk Flirten

face-45

Vakmanschap + heel veel energie = Erica

Optimaal samenwerken lukt als je het eens bent over het einddoel, maar de weg ernaartoe kritisch bewandelt. Positief kritisch, vanzelfsprekend. Erica is als collega-tekstschrijver dan de ideale partner. Met vakmanschap en heel veel energie geeft ze haar feedback oprecht en zonder voorbehoud. Als je daar eenmaal aan gewend bent, is het een verademing. Het maakt samenwerken prettig én het leidt altijd tot het beste resultaat!

–Hans Heemskerk, Heemskerk Tekst & Taal

face-45

Bevlogen, betrokken, creatief, sensitief en ‘to the point’, Erica geeft alles wat ze in zich heeft en dat is veel, heel veel.

–Martijn Koch, Koch Fiscaal Advies

face-45

Een gedreven vrouw die van een fijn schrijvende pen zeer gelukkig wordt.

–Rob Nagtegaal, Owner Rovitech Projects

face-45

Verhuizen met Erica is een feest. Laat het regelen door haar en alles loopt op rolletjes! Ook het laatste grote project, alles in- en uitpakken en 5 dagen verhuizen naar omgeving Arcen heb je supergoed geregeld voor de klant, maar óók voor het verhuisteam. Bedankt en tot de volgende opdracht!

–Robert van ’t Net,
Directeur/Eigenaar Dijkstra Verhuizingen Hilversum

face-45

Erica is een groot schrijftalent. Zij weet op een zeer treffende manier in 1 zin de sfeer te bepalen. Je vliegt van de hak op de tak maar zij haalt er precies uit wat nodig is voor een goed verhaal. Hier zeggen wij dan ‘een leuk wijf’.

–Henny Huisman, Oud-verzetsstrijder kijkcijferoorlog

face-258

Erica is creatief, inspireert en daagt je uit. Zij weet de juiste vragen te stellen om een goede tekst te kunnen schrijven. Een professional die het persoonlijke contact niet uit het oog verliest!

–Tonny Weijmer, Owner Rovitech Projects

face-45

Alle teksten en quotes op onze website zijn erg mooi geschreven. Het ziet er echt goed uit en past ook goed bij ons!

–Marije & Joshua, Owners Loge10

face-258