Recensies pen-1232355_1920 x 470

Wat zeggen anderen over EERZS?

Een professioneel gesprek met een open blik en ontspannen sfeer. In één zin omschrijft dit hoe ik mijn anderhalf uur met Erica heb ervaren. Het interview dat zij bij mij heeft afgenomen ging zo nu en dan naar een ander onderwerp, maar op tactvolle wijze weet Erica altijd weer terug te gaan naar het doel van ons samenzijn. Na afloop heeft Erica de krenten uit de pap weten te halen en ik moet zeggen, ze heeft er een mooie ‘parel’ van gemaakt. Goede vragen tijdens een goed gesprek wat met behulp van haar vlotte pen resulteert in een uitwerking om met plezier te lezen!

Edwin Porssius ★ Saint-Gobain PAM Projectmanagement Business Development & Marketing

‘Fantastisch, zo’n ondernemend iemand als Erica. Je merkt aan alles dat ze op dit terrein zeer ervaren, kundig en professioneel is. Ze denkt werkelijk overal aan en neemt je met plezier alles uit handen in de overtuiging dat het allemaal goed komt. En of het goed kwam, alles liep op rolletjes!

Ook het team van verhuizers wist haar inbreng zeer te waarderen en vond het heerlijk om aangestuurd te worden door iemand die weet waar ze het over heeft en waar je op moet letten. Ondanks alle drukte en gedoe waren het fantastische dagen en hebben ook de lachspieren hard gewerkt.

Applaus voor deze dame! Ik kan haar van harte aanbevelen.

Annie Rambags (110m3 inboedel is door Verhuisservice Eerzs in 5 dagen tijd verhuisd van Amerongen naar Arcen)

‘Goedemorgen! Wat heb jij een heerlijke schrijfstijl. Dank je wel voor het geven van woorden aan dat waar ik voor sta.’

Angelique van ’t RietOwner Zakelijk Flirten

Vakmanschap + heel veel energie = Erica
Optimaal samenwerken lukt als je het eens bent over het einddoel, maar de weg ernaartoe kritisch bewandelt. Positief kritisch, vanzelfsprekend. Erica is als collega-tekstschrijver dan de ideale partner. Met vakmanschap en heel veel energie geeft ze haar feedback oprecht en zonder voorbehoud. Als je daar eenmaal aan gewend bent, is het een verademing. Het maakt samenwerken prettig én het leidt altijd tot het beste resultaat!

Hans HeemskerkHeemskerk Tekst & Taal

Bevlogen, betrokken, creatief, sensitief en ‘to the point’, Erica geeft alles wat ze in zich heeft en dat is veel, heel veel.

Martijn KochKoch Fiscaal Advies

Een gedreven vrouw die van een fijn schrijvende pen zeer gelukkig wordt.

Rob NagtegaalOwner Rovitech Projects

Verhuizen met Erica is een feest. Laat het regelen door haar en alles loopt op rolletjes! Ook het laatste grote project, alles in- en uitpakken en 5 dagen verhuizen naar omgeving Arcen heb je supergoed geregeld voor de klant, maar óók voor het verhuisteam. Bedankt en tot de volgende opdracht!

Robert van ’t NetDirecteur/Eigenaar Dijkstra Verhuizingen Hilversum

Erica is een groot schrijftalent. Zij weet op een zeer treffende manier in 1 zin de sfeer te bepalen. Je vliegt van de hak op de tak maar zij haalt er precies uit wat nodig is voor een goed verhaal. Hier zeggen wij dan ‘een leuk wijf’.

Henny HuismanOud-verzetsstrijder kijkcijferoorlog

Erica is creatief, inspireert en daagt je uit. Zij weet de juiste vragen te stellen om een goede tekst te kunnen schrijven. Een professional die het persoonlijke contact niet uit het oog verliest!

Tonny WeijmerOwner Rovitech Projects

Alle teksten en quotes op onze website zijn erg mooi geschreven. Het ziet er echt goed uit en past ook goed bij ons!

Marije & JoshuaOwners Loge10

‘Ondanks de drukte was het een geanimeerd gesprek en dit weerklinkt in het artikel dat je hebt geschreven’.

Roy van VoorstCo Owner BModesto Lelystad